Μήνυμα Τσίπρα στους μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές

«Καμία μάχη, κερδισμένη ή χαμένη, δεν ορίζει, από μόνη της τη συνολική πορεία της ζωής μας, αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα όνειρα μας, όποια κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τις μαθήτριες και τους μαθητές για την έναρξη, σήμερα, των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκίνησαν σήμερα είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή των μαθητριών και των μαθητών που κοπίασαν για να φτάσουν ως εδώ. Είναι όμως σημαντικό να θυμόμαστε ότι καμιά μάχη, κερδισμένη ή χαμένη, δεν ορίζει, από μόνη της, τη συνολική πορεία της ζωής μας.

» Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα όνειρα μας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που μπήκαν σήμερα στη δοκιμασία των εξετάσεων και στις οικογένειές τους. Είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα όλων μας για το μέλλον».


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!