Λεβέντης: Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα

Την άποψη ότι υπάρχει ανάγκη εθνικής κυβέρνησης με 240 έδρες εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν πτωχεύεις χρειάζεται εθνική κυβέρνηση με 240 έδρες».

Ο ίδιος επέμεινε στη μη διάθεση συμμετοχής του σε κυβέρνηση συνεργασίας, λέγοντας: «Θα καταρρεύσω και εγώ μαζί τους αν μπω στην κυβέρνηση».
Ο κ Λεβέντης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Τσίπρας είχε δίλημμα, μένει και υπογράφει ή φεύγει. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Βασίζεται σε μια τρέλα αυτή η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει βάλει στο κεφάλι του ότι θα σώσει την χώρα», ενώ πρόσθεσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις - όχι λεφτά με δάνεια».
Αναφερθείς στα Ειδικά Μισθολόγια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για κοροϊδία, ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ας μας πουν οι δικαστικοί που θα βρεθούν τα λεφτά να τα πάρουν».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!