Φτηνότερο φοιτητικό ίντερνετ ως αντιστάθμισμα στο νέο φόρο

«Έχω στο μυαλό μου αντισταθμιστικά για φοιτητές και αδύναμες κοινωνικές ομάδες» είπε ο κ. Τσαμάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής παραπέμποντας ουσιαστικά σε μεσολάβηση της αρχής για την προώθηση σχετικών πακέτων. Ο κ. Τσαμάκης εξήγησε ότι κίνητρο των αντισταθμιστικών είναι να μειωθεί η αρνητική επίδραση που θα έχει στην προώθηση της ευρυζωνικότητας ο νέος φόρος που επιβλήθηκε με το πολυνομοσχέδιο. Σημείωσε, μάλιστα, ότι στόχος της ΕΕΤΤ είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ευρυζωνικών συνδέσεων από 32% του πληθυσμού που είναι σήμερα σε 50%. «Βασικός μας στόχος είναι η διεύρυνση της ευρυζωνικότητας και της μείωσης του ψηφιακού χάσματος» δηλωσε.

Εντωμεταξύ ο κ. Τσαμάκης απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να πληροφορηθεί αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα λειτουργίας περισσότερων από τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών. «Εκ των όσο γνωρίζω για το τηλεοπτικό φάσμα τεχνικά θα μπορούσε να πάει κανείς σε μεγαλύτερα νούμερα» είπε και πρόσθεσε: «δεν μπορεί, όμως, να πάει κανείς και σε πάνω από δέκα».


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!