Ετσι δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου -Γιατί οι έρευνες στρέφονται στον «δράκο» του Αμαρουσίου

Φρίκη προκαλεί η άγρια δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, αλλά και φόβους στην ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτότητα του δολοφόνου της. 

Ο δράστης 

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου είναι ο Νο 1 ύποπτος ως δολοφόνος της Ελευθερία Αγραφιώτου για τρεις λόγους: 

  • Πρώτον η δολοφονία έγινε στην ακτίνα δράσης του, την περιοχή που χτυπούσε
  • Δεύτερον, όπως και με τα υπόλοιπα έξι θύματά του έτσι και στην περίπτωση της Αγραφιώτου τα κίνητρα ήταν καθαρά σεξουαλικά, αφού από καμία από τις γυναίκες δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή τιμαλφή. 
  • Τρίτον, η πρώτη σεξουαλική επίθεση του δράκου του Αμαρουσίου έγινε δυο ημέρες πριν την εξαφάνιση της άτυχης Αγραφιώτου, στις 19 Απριλίου.
  • Τέταρτον, είναι παρόμοιος ο τρόπος επίθεσης στις τρεις από τις έξι σεξουαλικής επθέσεις του δράκου με αυτόν στην υπόθεση Αγραφιώτου. Ο δράκος σε τρεις περιπτώσεις επιτέθηκε από πίσω, πέταξε στο έδαφος τα θύματά του, και επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Ετσι έγινε και με την Ελευθερία Αγραφιώτου, αν και πολύ πιο βίαια. 

Ο 30χρονος δράκος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ωστόσο, την απάντηση αναμένεται να δώσει η ανάλυση DNA που έχει ληφθεί από τα ρούχα της Αγραφιώτου. Το ενδεχόμενο να μην είναι ο δράκος του Αμαρουσίου ο δολοόφνος της Αγραφιώτου προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ. καθώς αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ένας εξαιρετικά βίαιος δολοφόνος-βιαστής. 

Ηδη η αστυνομία σαρώνει κάμερες ασφαλείας και προσπαθεί να βρει κάθε στοιχείο που θα την οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης. 

Πώς έγινε η δολοφονία

Ο δράστης, που είτε ήξερε πολύ καλά το χώρο, είτε είχε κάνει κατόπτευση, είχε στήσει καρτέρι στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, περιμένοντας να κατέβει κάποια γυναίκα μόνη της, την ώρα που δεν θα βρίσκεται κάποιος στο χώρο.

Όταν είδε να κατεβαίνει αργά το λευκό Opel Corsa με οδηγό την Ελευθερία Αγραφιώτου κρύφτηκε περιμένοντας η 69χρονη να κατέβει, να κλειδώσει το αυτοκίνητο και να κινηθεί προς το σούπερ μάρκετ. 

Έτσι, μόλις αυτή απομακρύνθηκε λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο, όρμησε πάνω της και πριν η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει της χτύπησε με δύναμη το κεφάλι στον τοίχο και την έσυρε μισολιπόθυμη προς τις σκάλες.Ανοιξε τις δυο πόρτες που οδηγούν στο κλιμακοστάσιο, και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, σέρνοντας την 69χρονη από τα πόδια της, ενώ το κεφάλι της χτυπούσε βίαια από σκαλί σε σκαλί. Το εν λόγω κλιμακοστάσιο δεν έχει φωτισμό και δεν οδηγεί στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ, αλλά συνδέει το υπόγειο γκαράζ με έξοδο στο δρόμο.

Στη μέση του κλιμακοστασίου την πέταξε σαν τσουβάλι στη βάση του σκάλας. 

Πιθανότατα την κλώτσησε στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα πλευρά και από ό,τι φαίνεται και από τις κηλίδες αίματος που υπήρχαν στο κλιμακοστάσιο την οδήγησε στο τρίτο υπόγειο σε σημείο που όμως δεν ήταν ορατό ακόμη και αν κάποιος κατέβαινε κάτω. 

Το εσώρουχο και τα παπούτσια της άτυχης γυναίκες ανακαλύφθηκαν από τους άνδρες της ΕΛΑΣ λίγο πιο πέρα, σε φρεάτιο που δεν λειτουργούσε ως ασανσέρ. Η 69χρονη έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!