Στείλε την είδηση

Συμβαίνει κάτι σημαντικό στη γειτονιά σου;
Θέλεις να σχολιάσεις κάποιο γεγονός;
Στείλε μας ένα μήνυμα avatonpress@gmail.com

Κόντρα Μαξίμου με ΝΔ και για την παρέμβαση Σαμαρά

Κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά ξέσπασε σήμερα. 
   
«Κόφτη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη ΝΔ», χαρακτήρισε το Μέγαρο Μαξίμου τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε σχόλιό του.
 
«Ας τα βρουν μεταξύ τους. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα» ανέφερε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
 
Κάλεσε επίσης τον κ. Σαμαρά «να μιλάει δημοσίως συχνότερα, έτσι ώστε να θυμούνται οι πολίτες την περίοδο της διακυβέρνησής του, την καταστροφή του 25% του ΑΕΠ της χώρας, τις σχέσεις του με τη διαπλοκή, τις υπογραφές του σε λευκά χαρτιά των δανειστών, την ακροδεξιά του παρέα την οποία επέβαλε στη ΝΔ κ.α.».
 
Η ΝΔ, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό.
 
Ανέφερε συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της:
     
«”Κόφτης” για τον κ. Τσίπρα είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθενται στην καταστροφική πολιτική του.  Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδείνωσε δραματικά την κατάσταση της χώρας και των πολιτών.  Γι' αυτό, στρέφονται προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναζητώντας μια νέα θετική διέξοδο και προοπτική».

Πηγή: www.star.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!

^ Αρχή σελίδας