Ο γιατρός του Κώστα Κόκλα για την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού

Στην εντατική του Νοσοκομείου "Άγιος- Παύλος" στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Καρδιολόγος κύριος Τσούνος, ο οποίος χειρούργησε τον ηθοποιό, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου χαρακτηριστικά ανέφερε για την πορεία της υγείας του ηθοποιού:

«Έπαθε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και του κάναμε μπαλονάκι. Είναι καλά, είναι σταθερός ή αύριο ή μεθαύριο θα πάει σπίτι του. Η επέμβαση που έγινε είναι από μένα. Ήταν επεμβατική καρδιολογία. Καρδιολόγοι είμαστε άλλωστε, όχι χειρουργοί. Ένα αγγείο πήγαινε να βουλώσει και το ξεβουλώσαμε με ένα μπαλονάκι».

Οπως είχε γράψει χθες το iefimerida.gr ο αγαπητός ηθοποιός έπαθε ένιωσε έναν έντονο πόνο ενώ βρισκοαν στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ισχαιμικό και ακολούθως υπεβλήθη σε μπαλονάκι και του τοποθετήθηκε στεντ. 

 

Πηγή βίντεο: enikos 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!