Παρέμβαση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου στο τελευταίο ΔΣ.

Παρέμβαση έκανε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου με τον επικεφαλή της, κ Δάκη Μανουσάκη.
Ο κ Μανουσάκης ζήτησε απαντήσεις για θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον πολίτη, όπως η κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές, την κατάσταση του οδικού δικτύου (ύστερα απο  την απάντηση της Περιφέρειας που καθιστά τον δήμο υπεύθυνο για το οδικό δίκτυο, σύμφωνα με δήλωσή του).
Τέλος ζήτησε να μάθει αν αληθεύει ότι σχεδιάζεται η τοποθέτηση kibo  αιθουσών σε σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου.(Παλαιόκαστρο και αλλού) για το προσεχές σχολικό έτος.
Όπως δήλωσε  στο avatonpress.gr, δεν δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τις kibo - αίθουσες, γεγονός που δείχνει ότι σχεδιάζεται η τοποθέτησή τους και ότι αυτό βρίσκει αντίθετη την Κίνηση  Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου αλλά και την τοπική κοινωνία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!