Ο Μάρδας «αδειάζει» τον Κυρίτση: Δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του για τα όσα έγραψε σε άρθρο του ο κ. Κυρίτσης, ότι τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν τους «μένουμευρωπαίους», όπως αποκάλεσε εκείνους που ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.

«Σαφώς και διαφοροποιούμαι. Δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας», τόνισε ο κ. Μάρδας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση» πρόσθεσε.

Ομως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα επέμεινε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ότι η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης «έχει ταξικό πρόσημο» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Σχολιάζοντας τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Μάρδας ανέφερε ότι η υπογραφή της συμφωνίας στο Eurogroup φέρνει ταχύτατη αλλαγή του οικονομικού κλίματος. «Το περιβάλλον δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε ανάταση της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε.

 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!