Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απορρίπτει λογικές δραχμής

Η Κουμουνδούρου αποδίδει τις επιθέσεις κατά του κ.Παυλόπουλου για τη δήλωση του πως η οικονομία και το νόμισμα υπηρετούν μόνο τον άνθρωπο, στην επιθυμία των κομμάτων της αντιπολίτευσης να επέλθει καταστροφή στη διαπραγμάτευση, απορρίπτοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς λογικές δραχμής.

“Στην προσπάθειά της να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας, η αντιπολίτευση φτάνει στο σημείο να στοχοποιήσει ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, ούτε η ανεύθυνη και μικροπολιτική στάση της ΝΔ που επενδύει στην καταστροφή, ούτε βέβαια η στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη ΝΔ. Τέτοιες κινήσεις μαρτυρούν μόνο πανικό”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης εν τω μεταξύ κατήγγειλε τον κ.Μητσοτάκη και το “συμπλέον Ποτάμι” για δογματική και τυφλή ευρωπληξία, “ώστε ακόμα και μια αυτονόητη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα, να τους προκαλεί φρίκη, πανικό καιεφιάλτες, παρ' ότι γνωρίζουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αμετάθετα προσηλωμένος στο ευρώ.”

Ο κ.Λαφαζάνης πάντως έδωσε τη δική του ερμηνεία, υποστηρίζοντας ότι τα λαϊκά αισθήματα κατα του ευρώ και της ευρωζώνης παίρνουν εκταση, με αποτέλεσμα “οι θιασώτες του μεταμφιεσμένου μάρκου, που ονομάζεται ευρώ, να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και να καταφεύγουν σε παράλογες και υστερικές αντιδράσεις.”

Χαρακτηρίζει δε Μητσοτάκη και Θεοδωράκη “μνημονιακά συνεταιράκια με τον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος, στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, είναι έτοιμος να υπογράψει ένα επιπλέον μνημονιακό πακέτο εξόντωσης του λαού και χαριστικής βολής στον τόπο” και προτείνει έξοδο από την ευρωζώνη.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!