Η σκληρή απάντηση Δραγασάκη στον Βαρουφάκη: Επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία με μυθοπλασίες

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, απάντησε στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης, διαψεύδοντας όσα υποστήριξε περί συναντήσεών του με τον Μάριο Ντράγκι, κατ' ιδίαν.

Καταφέρθηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών λέγοντας πως «συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία»,

Με μια σειρά αναρτήσεων του στο «Twitter» ο κ. Δραγασάκης απάντα στις αιτιάσεις του κ. Βαρουφάκη ότι ήταν αυτός που καθησύχαζε τους Ευρωπαίους για τις διαθέσεις και την στρατηγική της Ελλάδας κατά τη διάρκεια των περσινών διαπραγματεύσεων, υπονομεύοντας έτσι την προσπάθεια της χώρας.

Ο πιο στενός ίσως σήμερα συνεργάτης του Πρωθυπουργού, κ. Δραγασάκης αναφέρει στα «τιτιβίσματα» του ότι οι μόνες συναντήσεις που είχε με τον κ. Ντράγκι (στον όποιον αναφέρθηκε ο κ. Βαρουφάκης) ήταν σε άλλες από την αναφερόμενη ημερομηνία και ότι δεν ήταν μόνος του σε αυτές, αλλά συνοδευόταν από τον κ. Τσκαλώτο.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!