Ηλ. Καματερός: Απαράδεκτη η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Μετά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο, ο οποίος εκ των υστέρων δήλωσε ότι είναι «εγκληματικό και αντισυνταγματικό» το μέτρο που ψήφισε για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, άλλος ένας βουλευτής, αυτή την φορά του ΣΥΡΙΖΑ, συντάσσεται με την άποψη αυτή. Ο Ηλ. Καματερός, ο οποίος εκλέγεται στα Δωδεκάνησα, δήλωσε στην Βουλή ότι το μέτρο αυτό είναι απαράδεκτο και ότι καταργεί τη νησιωτικότητα. 

Μάλιστα όπως είπε, αν και συνήθως διαφωνεί με τις απόψεις του υπουργού Εθνικής Αμύνης και προέδρου των ΑΝΕΛ, αυτή την φορά συντάσσεται μαζί του. «Ο κ. Καμμένος είπε μέχρι και αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις για τον ΦΠΑ στα νησιά. Παρότι διαφωνώ συνήθως μαζί του αυτή τη φορά συμφωνώ. Μπορεί να μην έλεγα εγώ τον όρο αντισυνταγματικό αλλά ήταν απαράδεκτο το μέτρο και καταργεί τη νησιωτικότητα. Και ξέρουμε όλοι κάτω από ποιες πιέσεις το ψηφίσαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νησιώτης βουλευτής.

 


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!