Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο μέσα στην Τροχαία Αθηνών

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει αστυνομικός της Τροχαίας Αθηνών στο 401 ΣΝ, με τα πρώτα μηνύματα από τους γιατρούς του νοσοκομείου να είναι ενθαρρυντικά για την έκβαση της κατάστασης της υγείας του.

Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αστυνόμος κάλεσε στο γραφείο του στον τρίτο όροφο της οδού Δεληγιάννη όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τροχαίας Αθηνών,  έναν αρχιφύλακα και όπως φαίνεται του ζήτησε το όπλο. Εν συνεχεία ακούστηκες ένας πυροβολισμός και ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Τα έμπειρα στελέχη που διεξάγουν την έρευνα εξετάζουν δύο σενάρια το όπλο να εκπυρσοκρότησε αλλά και να υπήρξε εσκεμμένη βολή.  Το πιο πιθανό είναι ότι ο αστυνόμος να το πήρε στα χέρια του κι αυτό να εκπυρσοκρότησε ενώ το περιεργάζονταν.

Οι συνάδελφοι τους που κάνουν την έρευνα θα πάρουν δείγματα και των δύο για να διαπιστωθεί από την πυρίτιδα σε ποιου το χέρι το όπλο εκπυρσοκρότησε και στη συνέχεια θα διερευνηθεί το κίνητρο. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!