Ψηφίστηκε και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν. Ωστόσο, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι αναμένεται να ψηφίσουν ορισμένα άρθρα όπως για την μετατροπή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε ανεξάρτητη Αρχή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αύριο στις 10 το πρωί  θα ξεκινήσει η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Η πρώτη συνεδρίαση θα λήξει τα μεσάνυχτα για να συνεχιστεί την Κυριακή από τις 10 το πρωί εως τις 6 το απόγευμα που είναι προγραμματισμένη η σχετική ψηφοφορία. Υπενθυμίζεται ότι το πολυνομοσχέδιο που αποτελεί προαπαιτούμενο για την συνεδρίαση του eurogroup της 24η Μαϊου περιλαμβάνει επώδυνα μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, η κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά, αύξηση των φόρων σε τσιγάρα, βενζίνη, συνδρομητική τηλεόραση κ.α. αλλά και η δημιουργία του υπερ ταμείου αποκρατικοποιήσεων όλης σχεδόν της δημόσιας περιουσίας. 

Πηγή: protothema.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!