«ΑΞΙΖΕΙ»: Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία


Ανακοίνωση
Media Contact:   Δρ Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
                           210 98 97 312


«ΑΞΙΖΕΙ»:
Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία
Ένα πρόγραμμα της MSD με την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης


ΑΘΗΝΑ, 27 Μαΐου 2016: Με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η μεγάλη Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία, «ΑΞΙΖΕΙ», η οποία αποτελεί ένα πρόγραμμα της MSD με την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά  με τον Διαβήτη και τη Δυσλιπιδαιμία, το πρόγραμμα «ΑΞΙΖΕΙ», περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη σειρά δράσεων και επικοινωνιακών ενεργειών, σε 7 πόλεις, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.
Η ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού από εξειδικευμένους γιατρούς, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 11:00 – 13:00. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης.
Επίσης, την Παρασκευή 27/5 μεταξύ 10:00πμ -17:00μμ, καθώς και το Σάββατο 28/6 μεταξύ 11:00πμ-13:00μμ, θα υπάρχει στην πλατεία Αριστοτέλους ειδικό περίπτερο για την ενημέρωση του κοινού.
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις για τους επαγγελματίες υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.axizi.gr

Σχετικά με την MSD
Εδώ και 125 χρόνια, η MSD αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα υγείας με βασικό σκοπό να βοηθάει τον κόσμο να είναι καλά.  Η MSD ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2010 απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 250 υπαλλήλους και έχει ως όραμα να  οδηγεί τις εξελίξεις για να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα. Η ονομασία MSD είναι το εμπορικό σήμα της  Merck & Co., Inc., Kenilworth, Ν.J., ΗΠΑ. Μέσω συνταγογραφούμενων φαρμάκων, εμβολίων, βιολογικών θεραπειών και  προϊόντων υγείας των ζώων, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας σε περισσότερες από 140 χώρες στον κόσμο, με σκοπό την παροχή καινοτόμων λύσεων για την υγεία.
Δέσμευση της MSD, είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών που διευρύνουν την κάλυψη ασθενών, προγραμμάτων και συνεργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!