Ηλεία: Έπιασαν το τέρας που έσερνε σκυλάκι πίσω από αυτοκίνητο - ΦΩΤΟ

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η Αστυνομία, για το περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην περιοχή της Αλφειούσας που καταγράφηκε από φιλόζωο, που περνούσε από το σημείο, το πρωί της Παρασκευής.

Μετά από κινητοποίηση φιλόζωων και επίσκεψη τους στην Εισαγγελία Πύργου, ξεκίνησε σχετική έρευνα για τον εντοπισμό των δυο ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο ήταν δεμένος ένα σκύλος που σερνόταν στο δρόμο. Τελικά συνελήφθη ένας 61χρονος ενώ αναζητούνταν ακόμα ένας άνδρας. Ένας 45χρονος...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, ο 45χρονος συνελήφθη χθες στα Κρέστενα Ηλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβασης της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 61χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Δυστυχώς,  ο σκύλος εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή νεκρός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων. Σημειώνεται ότι ο νεκρός σκύλος, παραδόθηκε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Πύργου και παραγγέλθηκε εξέταση για τα αίτια του θανάτου του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας

Πηγή: PatrisNews

 


Πηγή: www.newsit.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!