Ευχές της Ένωσης Γονέων Ωραιοκάστρου στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΤΗΛ :
          

    

                                     
                          Ωραιόκαστρο 15/5/2016
                                           


Δελτίο Τύπου
Αγαπητοί μαθητές/τριες ,

Η σκέψη  όλων μας  είναι στραμμένη σ’ εσάς, που δίνετε το δικό σας αγώνα για τη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, ως κατάληξη μιας  προσπάθειας  η οποία αρχίσε πριν από 12 χρόνια και κορυφώΘηκε  με την προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Συμπαραστεκόμαστε στη κούραση  και στην αγωνία σας .Είναι ίσως η σημαντικότερη μάχη που έχετε δώσει μέχρι τώρα αλλά παράλληλα και μια απο τις πολλές που θα δώσετε στη ζωή σας, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και οι ευκαιρίες για να είναι  ισορροπημένη και ευτυχισμένη δεν αρχίζουν και τελειώνουν μόνο  με την επιτυχία σας στις φετινές εξετάσεις.
Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους σας , καλή επιτυχία σ'αυτόν τον αγώνα στον οποίο θα έχετε συμπαραστάτες , εμάς τους γονείς και τους καθηγητές σας , καλή δύναμη.


                      Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας


Αθανάσιος Τσολακίδης
Βασίλειος Ρούσης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!