Συλλήψεις για μεταφορά προσφύγων

Στις συλλήψεις τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία, επειδή έναντι αμοιβής μετέφεραν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα 14 Πακιστανούς, που είχαν εισέλθει στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες, από αφύλακτο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Πιερίας δύο οχήματα να κινούνται ύποπτα και επιχείρησαν να τα ελέγξουν. Από το πρώτο όχημα βγήκαν και τράπηκαν σε φυγή αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων και ένας 25χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Παράλληλα, ο οδηγός του δευτέρου οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα επί της νέας εθνικής οδού και ακολούθησε καταδίωξη.Το όχημα βρέθηκε τελικά εγκαταλελειμμένο, πλησίον του σταθμού διοδίων Λεπτοκαρυάς, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις πρόσφυγες και μετανάστες.

 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!