Δήμος Δέλτα: Τριήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου Δράσεων και Πολιτισμού «Η Χαλάστρα»ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/5/2016
Τριήμερο εκδηλώσεων του Συλλόγου Δράσεων και Πολιτισμού «Η Χαλάστρα»

Ο Σύλλογος Δράσεων και Πολιτισμού «Η Χαλάστρα» διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων  την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, υπό την αιγίδα του Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα (ΚΠΟΔΔ).
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Συλλόγου, η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου θα παρουσιάσει τα μονόπρακτα των Μουρσελά και Ποντίκα «Κοίτα τους από την κλειδαρότρυπα!».
Το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας η Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλάστρας - Ανατολικού του ΚΠΟΔΔ θα παρουσιάσει έργα ποικίλης μουσικής. Θα ακολουθήσει συναυλία του τμήματος HipHop του Συλλόγου.
Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συλλόγου η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου θα παρουσιάσει την διασκευή του θεατρικού έργου «Η κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την ίδια μέρα, οπότε από τις 9 το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Συμμετέχει το χορευτικό τμήμα Κυμίνων του ΚΠΟΔΔ.
Παράλληλα σε όλη τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση με έργα των τμημάτων ντεκουπάζ και ζωγραφικής στην αίθουσα του Συλλόγου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!