Δήλωση της ΥΜΑΘ για τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Ρωσίας στο Αεροδρόμιο Μακεδονία

Θεσσαλονίκη, 29/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χθες, Σάββατο 28 Μαΐου 2016, μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης κ. Μάρκο Μπόλαρη, υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Ρωσίας, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την προσγείωση του ρωσικού προεδρικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Η Υφυπουργός καλωσόρισε τον κ. Πούτιν και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του, πριν εκείνος αναχωρήσει για την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος. Η Υφυπουργός στη συνέχεια δήλωσε:
«Καλωσόρισα τον Ρώσο Πρόεδρο εκ μέρους των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης. Η παρουσία του κ. Πούτιν στη Μακεδονία και στο Άγιο Όρος παραπέμπει σε βαθύτατους συμβολισμούς για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Ρωσίας, αλλά και για το διεθνές κλίμα που με θετικό τρόπο ανασυστήνεται γύρω από τη χώρα μας.
Με τον αγώνα της Κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση του Ελληνικού Κράτους, μεταδίδεται πλέον, σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα είναι μια νησίδα πολιτικής και κοινωνικής σταθερότητας, ένας τόπος πολιτισμού και συνάντησης, η πραγματική πύλη της Ευρώπης προς την Ανατολή, κάτι που αποδεικνύεται με ισχυρό τρόπο από την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!