Ανοίγουν τα «στόματα» στους ΑΝΕΛ - Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της συγκυβέρνησης


Με βαριές καταγγελίες κατά του Πάνου Καμμένου, και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το στέλεχος, Χρήστος Χρηστάκης, που μάλιστα τυγχάνει να είναι και γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Μετά και το «φιάσκο» της τελευταίας διαπραγμάτευσης και τα δυσβάσταχτα μέτρα που φόρτωσε στον ελληνικό λαό ο κ. Καμμένος με την παρέα του, τα «στόματα» στους κόλπους των ΑΝΕΛ αρχίζουν να ανοίγουν και να λένε τις αλήθειες που τόσο καιρό γράφονταν.
Πλέον, με το «καράβι» της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να οδεύει απευθείας στα βράχια, ο υπουργός Άμυνας δεν κατάφερε να πείσει με τις θριαμβολογίες του ούτε τα στελέχη του κόμματος του, πόσο μάλλον τον ελληνικό λαό…
Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Χρηστάκης, οι ΑΝΕΛ παίζουν το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» στον κυβερνητικό συνασπισμό, επισημαίνοντας μέσα σε όλα ότι το κόμμα έχει μεταλλαχθεί ριζικά!
Διαβάστε τα όσα έγραψε στο Facebook το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ
«Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό . Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού .
Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν , όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .
Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .
Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος !!
Μετά τιμής
Χρήστος Χρηστάκης»

Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!