Ενημερωτική εκδήλωση υγείας στην Καλαμαριά απο την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Διεθνές Παρατηρητήριο Οξειδωτικού Στρες





ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κομνηνών 58, Τηλ:  2313 314-197, Fax: 2313 314 166

                                                               
                                      Καλαμαριά   17 - 05 -  2016

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
                   Ενημερωτική εκδήλωση υγείας στην Καλαμαριά
        
Με σύνθημα ότι η καλή υγεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και στόχο στην ανθρώπινη ζωή,  η δε πρόληψη, αποδεικνύεται καλύτερη της θεραπείας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Διεθνές Παρατηρητήριο Οξειδωτικού Στρες, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ – Ο «Εμφύλιος μέσα μας » την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο «Οδού Χηλής».

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:
Ø Μαρία Μπουγουλιά, Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος, επικεφαλής του Ιατρικού Τμήματος του Παρατηρητηρίου Οξειδωτικού Στρες
Ø Κυριακή Μπαλτατζή – Φοροπούλου ,Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος
Ø Δημήτρης Παπαγεωργίου, Εναλλακτικός Θεραπευτής

Στην έναρξη, ενδιαμέσως και στην ολοκλήρωση  των ομιλιών,  ο Στέλιος Αμανατίδης από το Θέατρο ΑΡΜΑ,  μέσα από υλικό που έχει συλλέξει από τους  τρεις ομιλητές, θα παρουσιάσει με τον κώδικα της δραματικής θεατρικής  έκφρασης την σχέση του εντέρου με το στρες.

Η εκδήλωση  στοχεύει στην εξαιρετικά χρήσιμη διαδικασία η οποία προσφέρει τη δυνατότητα παροχής γνώσης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά και τη δυνατότητα να διευκρινιστούν πολλές απορίες, αφού μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών θα ακολουθήσει  διάλογος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!