Π. Τατούλης: «Κανένας πρόσφυγας στην Πελοπόννησο, αν δεν συναντηθούμε πρώτα με τον Δ. Βίτσα»

«Δεν θα έρθει κανένας πρόσφυγας στην Τρίπολη και την Πελοπόννησο, αν δεν συναντηθούμε πρώτα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα», τόνισε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή το απόγευμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Θα τηρηθεί στο ακέραιο η συμφωνία που έχουμε κάνει. Διαφορετικά, δεν αστειεύομαι, η κυβέρνηση με ξέρει καλά» ανέφερε, σύμφωνα με το πόρταλ politicsonline.gr.

Ο περιφερειάρχης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να μην τηρήσει την συμφωνία που έκανε με την περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς, όπως είπε, πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκε ότι στην ΒΙΠΕ Τρίπολης θα εγκαταστήσουν πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων.

Αντιδράσαμε αμέσως, δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης, που επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος της κυβέρνησης για το προσφυγικό, και συμφώνησαν να συναντηθούν μετά την επιστροφή του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας από το εξωτερικό.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!