Εριξαν τούρτα στην αντιπρόεδρο του Die Linke -Εξαιτίας της στάσης της στο προσφυγικό [εικόνες]

Επίθεση, με μία τουλάχιστον γλυκιά γεύση, δέχθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος του Die Linke, εξαιτίας της στάσης της απέναντι στους πρόσφυγες.

Η αντιπρόεδρος του Die Linke, Σάχρα Βάγκενεχτ έμεινε άφωνη όταν κάποιος της έριξε τούρτα στο πρόσωπο, σε εκδήλωση του κόμματός της, έχοντας γεμίσει με σοκολάτα. Οι συνάδελφοί της προσπάθησαν να την προστατεύσουν, αλλά οι φωτογράφοι κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Εκτιμάται ότι την τούρτα την έριξε ακτιβιστής. Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, μία ομάδα που ονομάζεται «Αντιφασιστική πρωτοβουλία ''Τούρτα για τους μισάνθρωπους''», μοίραζε φυλλάδια μετά από τη συνάντηση, με αναφορές στη στάση της Βάγκενεχτ για την προσφυγική κρίση.

Η Γερμανίδα πολιτικός έχει τονίσει ότι υπάρχουν όρια στις δυνατότητες της Γερμανίας να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες, επιμένοντας ότι δεν μπορούν όλοι να πάνε στη χώρα της. Μία θέση που έχει δημιουργήσει αντιδράσεις και μέσα στο Die Linke.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!