Παρέμβαση Ολάντ στο παρά πέντε: Η Γαλλία επιθυμεί συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup

Την επιθυμία της Γαλλίας να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο κρίσιμο Eurogroup της Δευτέρας (9/5) στις Βρυξέλλες, διατράνωσε ο Φρανσουά Ολάντ.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που έχει καταγράψει τις εφιαλτικές ώρες που έζησαν σε φλεγόμενο κτήριο μία 30χρονη…
Πώς είναι να έρχεται αντιμέτωπος με το χειρότερο ίσως εφιάλτη του ένας οδηγός στην Αυστραλία και μάλιστα μέσα στην κατάμαυρη…
Έκπληκτους άφησε τους επιστήμονες μια… ακατάλληλη ανακάλυψη που έκαναν για τις αράχνες.
Όλα τα ανδρικά βλέμματα που είχαν την… τύχη να περνούν από γνωστό κατάστημα στα Ματογιάννια της Μυκόνου, μαγνήτισε το πληθωρικό…
Μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση, ένα καλοπροαίρετο σχόλιο ή και λίγη ξεκούραση είναι μερικά από τα πράγματα που τονώνουν τη…
Ξέχνα όσα ήξερες για τα φρύδια...
Δες το και προστατεύσου!
Καλέ, τι σώμα είναι αυτό!

«Η Γαλλία επιθυμεί να υπάρξει τη Δευτέρα μια συμφωνία σχετικά με την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στεφάν Λε Φολ.

«Η Γαλλία επιθυμεί να υπάρξει τη Δευτέρα μια συμφωνία σχετικά με την Ελλάδα. Είναι ένα μήνυμα στο οποίο επιμένω, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το είπε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο», επανέλαβε ο Λε Φολ μεταφέροντας τη δήλωση αυτή που έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι «η κατάσταση της Ελλάδας μπορεί να είναι ένα στοιχείο που καθιστά εύθραυστη την ευρωζώνη», ενώ εκτίμησε ότι πρέπει «συνεπώς να παραμείνουμε στη γραμμή που ακολουθεί σήμερα η ευρωζώνη: σταθερότητα και επιστροφή της ανάπτυξης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες (3/5), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να επαναληφθεί ένα «σενάριο κρίσης» αναφορικά με την Ελλάδα όπως το 2015, εκφράζοντας παράλληλα μετρημένη αισιοδοξία όσον αφορά στις πιθανότητες να επιτευχθεί μια συμφωνία τη Δευτέρα.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!