Πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών της Marfin καταγγέλλει ο Κατρούγκαλος

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, ζήτησε το λόγο επί της διαδικασίας και κάλεσε όλες τις πλευρές να καταδικάσουν την επίθεση με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν, όμως, έντονα και κατηγόρησαν τον κ. Βρούτση ότι επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα.

«Εμποδίζετε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει την επίθεση; Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλουμε τους τρομοκράτες που έκαψαν τους ανθρώπους στην Marfin;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ εν μέσω οχλαγωγίας. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο προεδρεύων της επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος καταλόγισε στον κ. Βρούτση ότι πετάει «πυροτεχνήματα» και σημείωσε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου έχουν καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα. Σε υψηλότερους τόνους ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας καταλόγισε στον κ. Βρούτση ότι έπαιξε «θέατρο» και υπενθύμισε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν καταδικάσει την εγκληματική ενέργεια στην Marfin.

Στο θέμα παρενέβη αργότερα ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος καταδίκασε το έγκλημα αλλά κατηγόρησε τη ΝΔ -χωρίς να την κατονομάσει- ότι χρησιμοποιεί «τους νεκρούς ανθρώπους» για να προβάλλει ένα πολιτικό επιχείρημα. Σημείωσε, μάλιστα, ότι αν δεν είχε συμβεί το έγκλημα στην Marfin τότε το ποτάμι των 100.000 ανθρώπων που είχαν κατέβει στους δρόμους για να διαδηλώσουν θα αυξανόταν σε 500.000.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!