Χάρη για ανθρωπιστικούς λόγους έδωσε στην Ουκρανή Σαβτσένκο ο Πρόεδρος Πούτιν (Pics & Vid)

Προσγειώθηκε στο Κίεβο το αεροπλάνο που μεταφέρει την πιλότο Σαβτσένκο, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ποροσένκο. Οι δύο Ρώσοι που κρατούνταν στην Ουκρανία έχουν επιστρέψει στη Ρωσία, δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Κατά μήκος του ποταμού Άρνο της Φλωρεντίας, στις 06.00 το πρωί τοπική ώρα, υποχώρησε μέρος της ασφάλτου, σε μήκος 200…
Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (25/05/2016), ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας…
Ένας Βρετανός, παράλυτος από τη μέση και κάτω, κατάφερε να εκπληρώσει την υπόσχεσή του να συνοδεύσει την κόρη του στο…
Μπορεί το ξύπνημα με το πρώτο φως του ήλιου στις διακοπές να μην ήταν ποτέ ευχάριστο, ωστόσο όταν έχεις αποφασίσει…
Μόνο για δυνατούς λύτες...
Εντάξει, καλή η φάρσα του Αραβα με τις βόμβες και τα πριόνια, γελάσαμε μία - δύο, έλα όμως που ήρθε…
Την είπανε Ελληνίδα Τζολί.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν είναι μόνη αλλά δεν είναι και ερωτευμένη.

Το αεροπλάνο που μεταφέρει την Ουκρανή πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας Νάντια Σαβτσένκο από τη Ρωσία, όπου κρατείτο, στην Ουκρανία προσγειώθηκε στο Κίεβο, δήλωσε ο πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.

«Προεδρικό αεροπλάνο με την ουκρανή ηρωίδα Νάντια Σαβτσένκο προσγειώθηκε», ανέφερε ο Ποροσένκο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Στο μεταξύ, οι δύο ρώσοι πολίτες που είχαν φυλακιστεί από το Κίεβο βρίσκονται τώρα πίσω στη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος πρόσθεσε πως η Νάντια Σαβτσένκο έχει πάρει χάρη για ανθρωπιστικούς λόγους από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.


Πηγή: www.newsbomb.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!