Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Mi Drone

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τις ενδείξεις των προηγούμενων ημερών, η Xiaomi παρουσίασε σήμερα επίσημα το Xiaomi Mi Drone, το πρώτο drone της εταιρείας. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών προϊόντων της Κίνας θα λανσάρει το δικό της προϊόν στα drones. Το Mi Drone είναι ένα quadcopter με κάμερα 360 μοιρών και ανάλυση 4K.

Ένα απ' τα βασικά πλεονεκτήματα του drone της Xiaomi είναι ότι θα είναι αρθρωτο (modular), που σημαίνει ότι θα έχει αποσπώμενα μέρη. Για παράδειγμα θα μπορείτε να αλλάξετε την κάμερα, αλλά και τους ρότορες. Η συσκευή θα έχει μπαταρία 5.100mAh, η οποία επίσης αντικαθίσταται πολύ εύκολα.

Το Xiaomi Mi Drone θα έρθει σε δύο εκδόσεις: Η έκδοση θα κοστίζει περίπου $460, ενώ το 1080p μοντέλο θα βρίσκεται στα $380. H 1080p έκδοση θα ακολουθήσει το crowdfunding μοντέλο μέσω πλατφόρμας της Xiaomi, ενώ το 4K θα μπει σε open beta (δοκιμαστική φάση) στα τέλη Ιουλίου.


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!