Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στη Βραζιλία για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης

Οι διαδηλώτριες πλημμύρισαν τους δρόμους της πρωτεύουσας, Σάο Πάολο, και του Ρίο ντε Τζανέιρο πρόταξαν τα στήθη τους, κρατώντας πανό με συνθήματα για να αποδοθεί δικαιοσύνη και φώναζαν: "Ολες αιμορραγούμε" και "Δεν ήταν λάθος του θύματος".

Η μεγαλύτερη εκ των διαδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 5.000 γυναίκες, πολλές απ' αυτές κρατούσαν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους.  Πολλές ήταν εκείνες που κρατούσαν αγκαλιά τα παιδιά τους.

Οι γυναίκες ζητούν την καταδίκη όλων όσων συμμετείχαν στο ομαδικό βιασμός ο οποίος συνέβη στις 21 Μαΐου σε φαβέλα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.

Υπενθυμίζεται πως, το 16χρονο κορίτσι βιάστηκε από 33 άνδρες, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών σε μια φαβέλα στο δυτικό τμήμα του Ρίο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειάς της στον Τύπο, ο βιασμός της ήταν ένα έγκλημα εκδίκησης από έναν πρώην της σύντροφο.

(ΠΗΓΗ: Metro)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!