Η Ζέτα Δούκα με μαγιό 2 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της


Σε εκπληκτική φόρμα είναι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, δύο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Στην φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η πανέμορφη ηθοποιός και γλυκιά μανούλα, είχε ανέκαθεν αψεγάδιαστο και γυμνασμένο κορμί. Φαίνεται λοιπόν ότι η πρότερη καλή φυσική της κατάσταση, την βοήθησαν να απαλλαγεί γρήγορα από τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η Ζέτα, έχει τόσο πάθος με την γυμναστική που ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να ασκείται. Η ίδια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι πήρε μόνο 11 κιλά στους 9 μήνες εγκυμοσύνης, προσέχοντας πολύ την διατροφή της.

Η Ζέτα, λάμπει από ευτυχία στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Μιχάλη Χατζηαντωνά. Αυτό άλλωστε θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα περάσει το ζευγάρι παρέα με την κόρη της.

topontiki


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!