Μαθητές του 2ου Γυμνασίου δίνουν όνομα στην λίμνη Ωραιοκάστρου; Ονοματοδοσία της λίμνης φέρνει στο αυριανό ΔΣ η διοίκηση του δήμου
Ονοματοδοσία για την λίμνη Ωραιοκάστρου αναφέρει το 26ο και τελευταίο θέμα του αυριανού δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ωραιοκάστρου.
Κατά τα φαινόμενα, η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να ονομάσει την λίμνη του Ωραιοκάστρου και φέρνει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Αναφέρουμε το συγκεκριμένο γεγονός, γιατί όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, μαθητές του σχολείου μαζί με τους καθηγητές τους, στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος σχετικού με την λίμνη, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου στις 8/6/2016 και απόντος του δημάρχου κατέθεσαν στον πρόεδρο του ΔΣ κ Αθανάσιο Καρύδη επιστολή στην οποία ... ζητούν να δοθεί όνομα στην λίμνη και προτείνουν μάλιστα και συγκεκριμένο όνομα!!!
Απομένει να ακούσουμε την πρόταση της διοίκησης του δήμου για το όνομα που θέλει να δώσει στην λίμνη για να δούμε άν εισακούσθηκε η πρόταση των μαθητών (το avatonpress.gr γνωρίζει την πρόταση που έγινε στον δήμο αλλά για ευνόητους λόγους θα περιμένουμε την ....απόφαση του ΔΣ του δήμου Ωραιοκάστρου. Μακάρι να εισακουσθούν οι μαθητές).
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του avatonpress.gr απο την δράση των μαθητών στην λίμνη εδώ

