Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου: Αδιαφορία

Κίνηση Ανεξάρτητων
Πολιτών Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4-06-2016


Ένα χαράτσι δεν αρκεί, αλλά ούτε δυο και τρία, όπως επίσης, ότι αποθεματικό υπάρχει, θα αλωθεί από τη σπάταλη και αδιάφορη σημερινή διοίκηση. Σε άτακτο, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία παρεμβάσεων ουσίας για να λυτρωθεί η υποδομή της κακής καθημερινότητας.
Το καλοκαίρι ήρθε, αλλά όλες οι παιδικές χαρές, έχουν το κακό τους το χάλι σε σημείο να είναι επικίνδυνες. Μητέρες με καροτσάκια, μαθητές, οδηγοί κινούνται σε ένα παραμελημένο οδικό δίκτυο. 

Οι μελέτες για τα δυο- τρία σχολεία έχουν ξεπεράσει τον προϋπολογισμό τους. Και όμως συνεχίζουν να καταρτίζουν και άλλες. Μέχρι λοιπόν οι μελέτες να γίνουν έργα, θα βολευτούμε με τα γνωστά κίμπο…

Είναι γνωστό, πώς ο δήμος και η δημοτική αρχή έχουν την απόλυτη ευθύνη. Ως εκ τούτου κάθε πολίτης ή ασφαλιστική εταιρία, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον τους διεκδικώντας τις ανάλογες αποζημιώσεις. Διαδικασία που θα μπορούσε να αποφευχθεί αν υπήρχε το ελάχιστον ενδιαφέρον. 
 
Ποιος όμως δικαιούται να ζητήσει ανοχή; Η διοίκηση, για την οποία η λέξη δημοκρατία είναι άγνωστη στο δημοτικό συμβούλιο, αφού απαγορεύει τις ερωτήσεις πολιτών; Έτσι δείχνουν τον σεβασμό τους; Θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, πως η θέση που βρίσκονται, έχει ευθύνες. Αν δεν τις αντέχουν ή δε θέλουν να τις αναλάβουν να φύγουν.   


σχόλιο avatonpress.gr: Καίρια τα θέματα που αγγίζει η ανακοίνωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου. Ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν όλους μας. Τι γίνεται με τις παιδικές χαρές, την ασφάλεια στους δρόμους, το πρόβλημα της σχολικής στέγης;
Πρέπει με κάποιο τρόπο να δοθούν λύσεις στα ζητήματα αυτά. Όπως φαίνεται χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και ζητούνται λύσεις. Όποια και να είναι η κατάσταση στην χώρα, ορισμένα ζητήματα πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους και αυτός δεν είναι αλλος απο την επίλυσή τους. 
Για άλλη μια φορά θα δούμε kibo  στα σχολεία; Μέχρι πότε θα αντιμετωπίζετε το πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο;....
Πήγε κανείς να κάνει μάθημα σε ένα τέτοιο kibo;
Σηκώστε τα μανίκια και προσπάθήστε να δώσετε λύση στο καίριο ζήτημα της σχολικής στέγης. Ακόμη και εάν σε λίγα χρόνια δεν υπάρχει αυτή η αυξηση του μαθητικού δυναμικού, δείτε το πρόβλημα που υπάρχει, γιατί στο δήμο Ωραιοκάστρου, ακόμη και στα υπάρχοντα σχολεία οι ελλείψεις είναι πολλές, τα κτίρια παλιά, με ότι αυτό συνεπάγεται....
 
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!