Υποψήφια των Δημοκρατικών η Κλίντον - Αντιδράσεις από Σάντερς

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη καταμέτρηση του Associated Press, η Χίλαρι Κλίντον συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό εκλεκτόρων (2338) για να λάβει εκείνη το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Αν η καταμέτρηση ισχύει θα γίνει η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών που θα είναι υποψήφια για το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Ο Μπέρνι Σάντερς, συνυποψήφιος της Χίλαρι Κλίντον για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, δήλωσε ότι θα εργαστεί προκειμένου ν' αλλάξει την εκλογική προτίμηση των υπερεκλεκτόρων του κόμματος, μέχρι τη διεξαγωγή του κεντρικού συνεδρίου των Δημοκρατικών, τον Ιούλιο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα ΜΜΕ έκαναν λάθος, επιμένοντας να καταμετρήσουν τους υπερεκλέκτορες στο συνολικό αριθμό των εκλεκτόρων της Χίλαρι Κλίντον.


Πηγή: www.imerisia.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!