Αδ.Γεωργιάδης: Πάμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του «κόφτη»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εφ' όλης της ύλης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμλο Alpha ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα ζητήματα της οικονομίας, εκτιμώντας ότι «είμαστε ήδη για "κόφτη"», ενώ επισήμανε πως ήδη έχουμε υστέρηση εσόδων 700 εκατ. ευρώ. «Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του "κόφτη"» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη γνωστή αποστροφή του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως «αυταπάτες δεν δικαιούται να έχει ένας Πρωθυπουργός».

Πρόσθεσε ότι «τα μέτρα που ψηφίζει ο Τσίπρας είναι τα λάθος μέτρα και εμείς θα πρέπει να τα αλλάξουμε», ενώ τόνισε πως «στη Ν.Δ. έχουμε ένα στόχο, να ρίξουμε τον Τσίπρα».

Εκτίμησε μάλιστα ότι «θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές», ενώ σημείωσε πως «όσο αργότερα έρθει στην εξουσία η επόμενη κυβέρνηση τόσο πιο δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε ακόμη τον Πρωθυπουργό ότι «ελέγχει τους συνδικαλιστές επειδή τους έχει διορίσει στο Δημόσιο και τρώνε».

Υποστήριξε επίσης ότι «ο εξευτελισμός της Αριστέρας είναι η πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο Τσίπρας στην Ελλάδα».

Για το Ποτάμι ανέφερε ότι «συναντιόμαστε στην ανάγκη η Ελλάδα να γίνει καλύτερη χώρα».

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!