Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Μοντανιέ στην ΑΕΚ

Τι παίζει με Βέλλιο, Μπαρόχα Τζιμπούρ. Ποια η θέση του για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ήδη ο Φιλίπ Μοντανιέ γνωρίζει τα πάντα για το ρόστερ της ΑΕΚ. Έχει πλήρη ενημέρωση για όλα. Ποιοι παίκτες υπάρχουν, τι χαρακτηριστικά έχει ο καθένας τους, τι διάρκεια συμβολαίου έχουν, πόσο αμοίβονται και ου το κάθε εξής. Ξέρει τα πάντα.

Πλέον θα κληθεί να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα. Ποιοι του κάνουν, ποιοι όχι. Και εν συνεχεία να δρομολογήσει τις μεταγραφές. Για τις οποίες έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Μπάγεβιτς.

Όλα τα παραπάνω εφόσον φυσικά δώσουν τα χέρια με τον Μελισσανίδη. Κάτι πάντως που αναμένεται να συμβεί.

Ο Μοντανιέ ξέρει καλά και για τον Μπακασέτα τη μεταγραφή του οποίου έχει εγκρίνει. Επίσης γνωρίζει και για τον Βέλλιο που κι εκείνου την περίπτωση έχει εγκρίνει και θα προχωρήσει η ΑΕΚ.

Επιπλέον είναι υπέρ της άποψης ότι η ομάδα είναι σωστό να χτιστεί πάνω σε βάση ελλήνων παικτών. Και αυτό έχει πρόθεση να πράξει, στηριζόμενος σε παίκτες όπως οι Μάνταλος, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος και άλλους.

Όσο για τις αποχωρήσεις, αυτές θα εξαρτηθούν από διάφορους παράγοντους. Σίγουρο ο Τζιμπούρ που το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε είναι κοντά στην έξοδο. Δεν έπεισε φέτος και μόνο αν το ζητήσει ο Μοντανιέ θα συνεχίσει. Κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί.

Προς την έξοδο είναι και ο Μπαρόχα καθώς η ΑΕΚ προχωράει με τον Διούδη ενώ και ο Μοντανιέ έχει καλές περιπτώσεις τερματοφυλάκων που μπορεί να φέρει στα Σπάτα (όντως πρώην πορτιέρο).


Πηγή: www.onsports.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!