'Δέχομαι μπούλινγκ από τον ΣΥΡΙΖΑ' καταγγέλλει ο Μηταράκης

«Με πήρε από χθες φίλος μου από τον ΣΥΡΙΖΑ και που είπε ότι θα σε εκδικηθούν γιατί αποκάλυψε το θέμα της offshore» ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης λίγη ώρα αφού ο υπουργός Οικονομίας απέσυρε τροπολογία του που είχε ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο και έδινε τη δυνατότητα να συνεχιστεί το πασχαλινό έθιμο του ρουκετοπόλεμου στο Βροντάδο της Χίου ως «εθνικό έθιμο». Ο κ. Μηταράκης έφτασε, μάλιστα, και στον Πρόεδρο της Βουλής καταγγέλοντας ότι η απόσυρση της τροπολογίας αποτελεί «μπούλινγκ» και υπενθυμίζοντας στον κ. Βούτση ότι τη διάταξη είχε δεχτεί και ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Για αντίποινα μίλησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, διευκρίνισε ότι η ρύθμιση αποσύρεται προσωρινά προκειμένου να διατυπωθεί καλύτερα.  Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι η διάταξη έτσι όπως ήταν διατυπωμένη έδινε εξουσιοδότηση λόγω της επανάληψης του εθίμου «από γενιά σε γενιά» κάτι που όμως δεν αποτελεί επαρκή αιτιολόγηση. Χαρακτήρισε δε «παραπλανητική» την προσπάθεια της ΝΔ να πολιτικοποιήσει το θέμα συνδέοντας τον ρουκετοπόλεμο με τις offshore.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!