Άγρια κόντρα Κουρουμπλή - Θεοδωράκη στο συνέδριο για το μεταναστευτικό στη Σάμο

Χρήστος Μαζάνης 

Ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ολοκληρώνοντας, χθες, την εισήγησή του στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Σάμο, εξαπέλυσε πυρά στον πρόεδρο του Ποταμιού Στάυρο Θεοδωράκη, ο οποίος εμβρόντητος και εμφανώς ενοχλημένος, ζήτησε αμέσως μετά να απαντήσει. Προκαλώντας την χαλαρή και χαμογελαστή αντίδραση του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη που τους «υπενθύμισε» ότι «εδώ δεν είναι Βουλή...».

Ο κ. Κουρουμπλής ξαφνιάζοντας το ακροατήριο και τον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη, του απηύθυνε τον λόγο για προχθεσινή τοποθέτηση του τελευταίου όπου καταφέρθηκε κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης και σκάνδαλα στα οποία όπως ανέφερε αναμειγνύονται.

Ο υπουργός χαρακτήρισε την κατηγορία, αόριστη, αλλά και φασιστική, παρ' ότι συμπλήρωσε, ο όρος δεν χαρακτηρίζει αυτό καθαυτό το πρόσωπο του προέδρου του Ποταμιού. Του είπε, επίσης, ότι αν δεν ανακαλέσει, θα πρέπει να μιλήσει με ονόματα. '«Αλλιώς, αυτοκαθίστασθε συκοφάντης, κ. Θεοδωράκη», κατέληξε ο υπουργός προκαλώντας την απάντηση του συνομιλητή του που ανέβηκε στο βήμα για να του πει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε προδότες τους μισούς Έλληνες όταν ήταν στην Αντιπολίτευση.

Η κόντρα μεταφέρθηκε, πια, με μουρμούρες.... στην πρώτη σειρά των θέσεων όπου κάθονταν οι επίσημοι, με τον κ. Κουρουμπλή να λέει στον κ. Θεοδωράκη (ενδιάμεσα καθόταν ο κ. Μητσοτάκης), ότι «σε σέβομαι, αλλά θα σέβεσαι κι εσύ...».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!