Απ. Τζιτζικώστας για στρ. Παύλου Μελά: .“..θα γίνει μια παρέμβαση ύψους 10 εκ. ευρώ για την δημιουργία ενός σύγχρονου μητροπολιτικού πάρκου...” Επιβεβαίωση του avatonpress.gr
Πριν καλά καλά περάσει ένα 24ωρο είχαμε επιβεβαίωση του χθεσινού άρθρου της συντακτικής ομάδας του avatonpress.gr
Στο χθεσινό άρθρο με τίτλο  "κ. Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα δώστε λύση τώρα για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά όπως έγινε και στον Ασύρματο" αναφερόμασταν ότι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας "...αναγνωρίζοντας την εμβέλεια και τη σημασία του συγκεκριμένου έργου, αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που μπορεί να επιφέρει στο σύνολο της μητροπολιτικής περιοχής προτίθεται να χρηματοδοτήσει με 10.000.000 ευρώ την πρώτη φάση ανάπλασης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά μέσα από τις ΟΧΕ-ΒΑΑ Θεσσαλονίκης του ΕΣΠΑ 2014-2020..." 
Σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ Απόστολος Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Αθηναικού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9 FM" τόνισε ότι  «Εκεί θα γίνει μια παρέμβαση ύψους 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου, μόλις αποδοθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το στρατόπεδο Παύλου Μελά στον δήμο Παύλου Μελά, σύμφωνα και με την προεκλογική μας δέσμευση την οποία υλοποιούμε και κάνουμε πράξη, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου πανέμορφου μητροπολιτικού πάρκου, το οποίο θα αποδοθεί προς χρήση στους πολίτες, στην καρδιά του πολεοδομικού συγκροτήματος στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης».

Χρηματοδότηση της α' φάσης του έργου υπάρχει πλέον, μένει η ΑΠΟΦΑΣΗ της κεντρικής εξουσίας για την ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ απόδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελά στην τοπική κοινωνία. 
Στο χέρι σας είναι κ Πρωθυπουργέ!!!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!