Ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 1.000.000€ δημοπρατήθηκαν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου


18/7/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ασφαλτοστρώσεις προϋπολογισμού 1.000.000€
δημοπρατήθηκαν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο οδικό δίκτυο, με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και τη δραστική αποκατάσταση των χρόνιων προβλημάτων φθοράς του οδοστρώματος, στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.
Μετά την ολοκλήρωση του έργου ασφαλτοστρώσεων στο δήμο μας, συνολικού προϋπολογισμού 800.000€ έτους 2015 σε δρόμους που αντιμετώπιζαν μεγάλα προβλήματα φθοράς, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε στη δημοπράτηση νέων έργων οδοποιίας έτους 2016, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000€.
“Απαντώντας στα μεγάλα προβλήματα του οδικού δικτύου του δήμου μας, προβλήματα που διογκώθηκαν με την πάροδο του χρόνου, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας υλοποιώντας παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτικών έργων. Στόχος μας είναι η συνέχιση και επέκταση του προγράμματος αποκατάστασης οδών ώστε να παραδώσουμε δρόμους ασφαλείς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μέσα στην πόλη μας” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!