Ανακοίνωση Τροχαίας για εργασίες στη Μάρκου Μπότσαρη την 20-07-2016


Θεσσαλονίκη, 19 Ιουλίου 2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (20-07-2016), θα εφαρμοστούν διαδοχικά οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπάφη. Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω των οδών Παπαναστασίου, Παπάφη και των γύρω δρόμων.
Β. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Μ.Μπότσαρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χείμαρας και Λεωφ. Κ.Καραμανλή (ρεύμα πορείας προς Κ.Καραμανλή). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα πορείας.
Γ. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Μ.Μπότσαρη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κ.Βόγα και της Λεωφ. Β.Όλγας (ρεύμα πορείας προς Λεωφ. Β.Όλγας). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα πορείας.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!