Κάλεσμα - Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο σήμερα στις 3.30 ενάντια στους πλειστηριασμούς κατοικιών και περιουσιών απο την Λαική Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης


Τετάρτη 27/7, 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης για να αποτρέψουμε την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας


Ανακοίνωση με την οποία καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια σήμερα στις 3.30 μμ ενάντια στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικία και της περουσίας, εξέδωσε η Λαική Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

"Κατά την επεισοδιακή διενέργεια των πλειστηριασμών στις 20 Ιουλίου στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης, στην οποία οι μηχανισμοί για την επιβολή της πολιτικής αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας (συμβολαιογράφοι και αστυνομία)έδειξαν ότι δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, της βίας και της παραβίασης των νόμων, μη εξαιρουμένων. Φάνηκαν ταυτόχρονα και τα καλά αντανακλαστικά του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, αφού μέσα σε ελάχιστες ώρες (και στη μέση του καλοκαιριού...) κινητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης αρκετές εκατοντάδες εργαζόμενοι και νέοι αλλά και η ανάγκη πολύ μεγαλύτερης μαζικότητας σε τέτοιες κινητοποιήσεις ώστε να μην δοκιμάζουν καν να εφαρμόσουν τέτοιες μεθόδους αστυνομία και συμβολαιογράφοι.

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι τράπεζες έχουν εντείνει την προσπάθειά τους να βάλουν χέρι σ' ό,τι μας έχει απομείνει. Καταλυτικό ρόλο σ' αυτό παίζει το νέο νομοθετικό πλαίσιο, "κομμένο και ραμμένο" στα μέτρα των τραπεζών και του κεφαλαίου, που θεσπίστηκε κατ' εφαρμογήν του 3ου μνημονίου τους τελευταίους μήνες του 2015. Σε συνδυασμό δε με όλες τις συζητήσεις μεταξύ συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και "θεσμών" για τα "κόκκινα" (και όχι μόνο) δάνεια και τη συνολική πολιτική ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και των αγαθών, γίνεται φανερό ότι αυτοί δεν θα σταματήσουν πουθενά...Κόντρα στην αστυνομική βία και τη συμβολαιογραφική παρανομία, εμείς βάζουμε φραγμό στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από τράπεζες και κράτος.
Τετάρτη 27 Ιουλίου, 3.30μ.μ., στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!