Το «σπίτι» της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο -Στο χωριό των αθλητών [φώτο]


Οι πρώτοι Ελληνες αθλητές που θα πάρουν μέρος στο μεγάλο ραντεβού του Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκονται ήδη στο Ολυμπιακό χωριό.

Η ΕΟΕ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το κτίριο που φιλοξενεί την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα, όπου ήδη έχουν εγκατασταθεί αθλητές της κωπηλασίας, της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, της γυμναστικής και της σκοποβολής.
Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα στο Ολυμπιακό χωριό- τα οποία έχουν αναφέρει πολλές ομάδες και έχουν παραδεχθεί και οι Βραζιλιάνοι- έχουν μειωθεί στο ελάχιστο σε ό,τι αφορά τη διαμονή των Ελλήνων, σύμφωνα με την ΕΟΕ.
«Κάθε μέρα η κατάσταση βελτιώνεται, έχουμε επιλύσει με τη βοήθεια των Ελλήνων που εργάζονται στη διοργάνωση, τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και που είχαν να κάνουν με τις υδραυλικές κατασκευές και τις αστοχίες των υλικών» δήλωσε ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής, Μανώλης Κολυμπάδης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!