Ο Πύρρος Δήμας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ


Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην τεράστια καριέρα του Πύρρου Δήμα

Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.
«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της συνεργασίας μου με την Αμερικανική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω την χώρα που κυριαρχεί αθλητικά να κυριαρχήσει και στο άθλημα που αγαπώ. Ελπίζω να καταφέρω να μεταδώσω το πάθος και την εμπειρία μου σε νεότερους αθλητές και προπονητές. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου από την USA Weightlifting. Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε. – ΠΔ» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
H ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών των ΗΠΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πρώην αρσιβαρίστας θα υποστηρίζεται από ειδικούς που θα τον βοηθήσουν να πετύχει στο νέο του πόστο και θα ασχολείται με τη διεθνή στρατηγική, την ανάπτυξη των νέων, τη στρατηγική απόδοσης, την αναγνώριση ταλέντων, την κατανομή της χρηματοδότησης και την εκπαίδευση των προπονητών.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!