Έρχεται ‘’Σεπτέμβριος όπως … ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’’ στο Δήμο Παύλου Μελά - Ανοιχτή πρόσκληση για χορηγίες επικοινωνίας- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -

Έρχεται ‘’Σεπτέμβριος όπως … ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ’’
στο Δήμο Παύλου Μελά -
Ανοιχτή πρόσκληση για χορηγίες επικοινωνίας

Αγαπητοί συνεργάτες των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
Ο Δήμος Παύλου Μελά ως ένα σταθερό πολιτιστικό σημείο αναφοράς της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, επενδύει στην έμπνευση και στη δημιουργικότητα έμπειρων καταξιωμένων μουσικών σχημάτων αλλά και δημιουργών με φρέσκια καλλιτεχνική ματιά και οργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις το μήνα Σεπτέμβριο του 2016, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας πετυχημένους θεσμούς και εγκαινιάζοντας πλήθος νέων δράσεων που φιλοδοξούν να εξελιχθούν και να καθιερωθούν.
Το Τμήμα Πολιτισμού οργάνωσε ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό ταξίδι – διάχυση του πολιτισμού στις πλατείες, στις γειτονιές, στα θέατρα, στους ανοιχτούς χώρους, με έμφαση στη μουσική, το χορό, το θέατρο σκιών, την προβολή ταινιών, την αφήγηση παραμυθιών.
Καλλιτέχνες που θα εκφραστούν, θα επικοινωνήσουν το έργο τους και θα εκπαιδεύσουν το κοινό.
Ντόπιες δυνάμεις και τοπικές πολιτιστικές συνέργειες αλλά και ενεργοποίηση της εξωστρέφειας, της διαφορετικότητας, μέσα από διεθνείς συναντήσεις και ανταλλαγές με όχημα τον πολιτισμό και εγγυητή την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Σταυρούπολη, η Πολίχνη, η Ευκαρπία, τόποι με ισχυρή πολιτιστική παράδοση, περιοχές – σταυροδρόμι των λαών και των πολιτισμών του αλύτρωτου ελληνισμού, έδωσαν μαθήματα πολιτισμικής δημοκρατίας στα τέλη της δεκαετίας του ’90, άπλωσαν το χέρι σε μετανάστες και πρόσφυγες που ήρθαν δυτικά για να αναζητήσουν την τύχη τους και μέσα από ακούσματα, σχήματα, δημιουργίες και σύνθεση διαφορετικών εμπειριών, μπόρεσαν να κατανοήσουν αυτό που συμβαίνει στις άλλες ελληνικές πόλεις, στα Βαλκάνια, στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο και σε όλο τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Μιχάλης Χριστοδούλου θα κηρύξουν την έναρξη των εκδηλώσεων, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο της Ευκαρπίας και η είσοδος για όλες τις ημέρες θα είναι ελεύθερη, χωρίς αντίτιμο.
Με αυτήν την ανοιχτή επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προβολή των δράσεων του Δήμου Παύλου Μελά, αλλά και να σας προσκαλέσουμε να συνεργαστούμε στη διαδικασία στοχευμένης, αποτελεσματικής προώθησης αυτού του καλλιτεχνικού προγράμματος και την προσέλκυση ευρείας κλίμακας κοινού.
Να συμμετέχουμε Δήμος και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε μια συγκροτημένη προσπάθεια για προβολή των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2016 και να κρατήσουμε ενήμερους του πολίτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωσή τους (απολογιστικά).Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!