Συλλήψεις σε Εύοσμο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Θέρμη για κλοπές


Θεσσαλονίκη, 19 Ιουλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών

  • Απογευματινές ώρες της 18-07-2016, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην περιοχή του Ευόσμου, 32χρονο ημεδαπό, διότι εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα, από την ίδια περιοχή. Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) κινητά τηλέφωνα, (1) γυναικείο πορτοφόλι και διάφορα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Όπως προέκυψε από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, ο συλληφθείς, την 11 και 12-07-2016, κινούμενος στο κέντρο της πόλης, με δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει από την ίδια περιοχή, πλησίασε δύο γυναίκες από τις οποίες αφαίρεσε τις τσάντες τους.
  • Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (18-07-2016), 34χρονο ημεδαπό, διότι αφαίρεσε είδη ένδυσης από κατάστημα εντός εμπορικού κέντρου στην περιοχή της Πυλαίας.
  • Απογευματινές ώρες χθες (18-07-2016), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 18χρονο ημεδαπό, διότι από κοινού με έτερο συνεργό του, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν αποθήκη εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών οχημάτων, στην περιοχή της Θέρμης. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης, οι δράστες, την 17-07-2016 διέρρηξαν το ίδιο κατάστημα από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ενώ την 11-07-2016, αφαίρεσαν από έτερο κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών, στην ίδια περιοχή, ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν ξημερώματα της 18-07-2016, 22χρονο ημεδαπό, διότι, από κοινού με 18χρονο συνεργό του, αφαίρεσαν Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο από την περιοχή της Γέφυρας Θεσσαλονίκης.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού για «κλοπή» και σε βάρος 41χρονου ημεδαπού για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος». Ειδικότερα, ο 19χρονος, βραδινές-πρώτες πρωινές ώρες της 09/10-06-2016, διέρρηξε σχολικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Τριλόφου Θεσσαλονίκης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε μία (1) μικροφωνική εγκατάσταση με δύο (2) ηχεία, ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο (2) βιντεοπροβολείς (προτζέκτορες).
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος αγόρασε από τον 19χρονο τον προαναφερόμενο αφαιρεθέν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 25, 22 και 20 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 24 έως 26-02-2016, αφαίρεσαν από τις περιοχές της Τούμπας, Ανάληψης και Χαριλάου, τρία (3) Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και (1) Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.
Τα αφαιρεθέντα οχήματα ανευρέθηκαν εντός εγκαταλελειμμένης αποθήκης στην περιοχή της Περαίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!