Αντιπυρική προστασία και συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας στο Δήμο Παύλου Μελά

Αντιπυρική προστασία και συνεργαζόμενες εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας στο Δήμο Παύλου Μελά

Μπαίνοντας στην καρδιά του καλοκαιριού και στους πιο δύσκολους και επικίνδυνους μήνες για την  πρόκληση πυρκαγιών, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας συνεχίζουν για άλλη μία αντιπυρική περίοδο την πυροπροστασία στον ορεινό όγκο και στην περιαστική περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά.
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου οι συνεργαζόμενες Εθελοντικές Ομάδες ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δήμου Παύλου Μελά-Κορδελιού Ευόσμου, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, η ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Παύλου Μελά, οι Εθελοντές Ελλάδος - Rescue team, οι Έλληνες Διασώστες, το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης και οι Φίλοι του Δάσους ενημερώθηκαν από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά για την ετοιμότητα και τα πιθανά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από τυχόν πυρκαγιές.
Την Τρίτη 5 Ιουλίου και την Τετάρτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε αναγνώριση της περιοχής και των δρόμων προσπέλασης προς τα επικίνδυνα σημεία του Δήμου και ελέγχθηκαν οι σχετικές αντιπυρικές δεξαμενές νερού.
Παράλληλα την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε νυχτερινή άσκηση ετοιμότητας και εκπαίδευσης των στελεχών της.
Ο Δήμος Παύλου Μελά ευχαριστεί και συγχαίρει τις συνεργαζόμενες Εθελοντικές Ομάδες Πολιτικής Προστασίας, αλλά και τους απλούς εθελοντές για την προσφορά και συμβολή τους στο δύσκολο έργο της πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!