Βολές ΑυΡΑ στον δήμαρχο Σ. Δανιηλίδη: “..αντί να βλέπει παντού φαντάσματα και συκοφάντες, να ενημερώσει τους συνδημότες... ”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21.7.2016

Με μια μακροσκελή (όπως το συνηθίζει) ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών «προσπαθεί» να απαντήσει στο δελτίο τύπου της παράταξής μας, με το οποίο καταγγέλλουμε την απαξίωση και υποβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου (κάτι που έχουμε κάνει και στο παρελθόν), αυτή την φορά όμως με αφορμή την διαδικασία «διαβούλευσης» για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2017.
Μας κατηγορεί ο Σ. Δανιηλίδης, μεταξύ άλλων, για «ανεπάρκεια και απουσία». Του θυμίζουμε ότι είμαστε η μόνη παράταξη που συμμετέχει στις διαδικασίες «διαβούλευσης», παρόλο που αυτές είναι τελείως προσχηματικές, με ελάχιστη συμμετοχή πολιτών και φορέων και εξελίσσονται πάντα σε μονόλογο και show του Δημάρχου.
Ισχυρίζεται ότι δήθεν η πρόσκληση παρελήφθη από τον επικεφαλής της παράταξης μας, αλλά μια απλή ματιά στο αποδεικτικό επίδοσης που ζητήσαμε και μας δόθηκε, αποδεικνύει πρώτον ότι δεν υπάρχει καμία υπογραφή παραλαβής και δεύτερον ότι δίπλα στο όνομα του επικεφαλής μας αναγράφεται το όνομα της μητέρας του και αυτό λάθος γραμμένο, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Ομολογεί ορθώς ο Σ. Δανιηλίδης δυσχέρεια στην ιδιόχειρη παράδοση - παραλαβή των προσκλήσεων και το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε ταυτόχρονα και η αποστολή μέσω email, αφού όπως λέει «τα e-mail παραμένουν ανοικτά όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδας» και τα έστειλε τρείς ημέρες πριν λήξει η προθεσμία ;
Με την ευκαιρία θα προτείναμε στον λαλίστατο Σ. Δανιηλίδη, αντί να βλέπει παντού φαντάσματα και συκοφάντες, να ενημερώσει τους συνδημότες μας και για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα, από τα πλαστά έγγραφα  πυροπροστασίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου, που είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στο παλιό Ακροπόλ και ορατό πλέον κίνδυνο να κλείσουν για τον ίδιο λόγο και άλλες ανάλογες δομές του Δήμου.
Αυτή η ενημέρωση όμως θα έβλαπτε σοβαρά την εικόνα του, γι’ αυτό και την αποφεύγει επιμελώς.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!