Ρύθμιση για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου


Ρύθμιση για τους προμηθευτές του Μαρινόπουλου προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης στη Βουλή, χωρίς όμως να προσδιορίσει το περιεχόμενό της.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βλάχου, ο οποίος ζήτησε μέριμνα για τη ζημιά που υπέστησαν οι προμηθευτές αγρότες - παραγωγοί από την πτώχευση της εταιρείας, ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύθηκε ότι «θα φέρουμε διάταξη που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα, δεν είμαστε όμως έτοιμοι να το κάνουμε».
Ο κ. Βλάχος επεσήμανε ότι οι αγρότες – προμηθευτές υποχρεώνονται να δηλώσουν ως έσοδο και να πληρώσουν ΦΠΑ για τιμολόγια που δεν έχουν πληρωθεί. «Πρέπει να δεχθούν την χαριστική βολή;», αναρωτήθηκε και πρότεινε να υπάρξει ρύθμιση και να υποχρεωθούν σε συμπληρωματική δήλωση εντός μηνός από την είσπραξη των χρημάτων.
«Η κυβέρνηση εξετάζει συνολικά το θέμα της επιχείρησης», που είναι ένα «σύνθετο πρόβλημα», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης τονίζοντας ότι «ρύθμιση μόνο για τους συγκεκριμένους προμηθευτές δεν μπορεί να υπάρξει».
naftemporiki.gr

Πηγή: www.seleo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!