Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Ν. Πλαστήρα και στους γύρω δρόμους λόγω ασφαλτόστρωσης


Ανακοίνωση Τροχαίας για ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις 29-07-2016

Θεσσαλονίκη, 28 Ιουλίου 2016
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από την 07.00΄ πρωινή μέχρι τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (29-07-2016) θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην οδό Νικ. Πλαστήρα.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Αλ. Παπαναστασίου της οδού Νικ. Πλαστήρα, σε μήκος πενήντα (50) μέτρων, πριν τη συμβολή της με την οδό Μυστακίδη, καθώς και σε μήκος σαράντα (40) μέτρων, μετά τη συμβολή της με την οδό Θ. Γάζη.
Ακολούθως θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς την οδό Αναξιμάνδρου της οδού Νικ. Πλαστήρα, σε μήκος πενήντα (50) μέτρων, μετά τη συμβολή της με την οδό Ανταίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο κάθε φορά ρεύμα πορείας της οδού.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!