Φίλοι του Δάσους Κάλεσμα για εθελοντική δασοπροστασία και ευχαριστήριο στην εταιρεία Ηλιάδης Αλέξανδρος

Άλσος Μετεώρων , ένας πνεύμονας 110 στρεμμάτων του Δήμου Παύλου Μελά .
Ένα πράσινο διαμάντι με ανεκτίμητη αξία !
Ανοιχτό κάλεσμα από τον περιβαλλοντικό σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» για εθελοντική δασοπροστασία προς όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής να συνδράμουν στη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας καθώς και στην ενεργή παρέμβαση αποτροπής και καταστολής καταστροφών από δασικές πυρκαγιές, καθώς επίσης και τον καθαρισμό και την προστασία του δάσους γενικότερα. 
Στον αγώνα αυτόν σημαντική ήταν η προσφορά 15 ασυρμάτων νόμιμης συχνότητας από την εταιρεία ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. https://www.facebook.com/IliadisAlexandrosSA/?fref=nf την οποία και ευχαριστούμε θερμά.
Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας, δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, αλλά έχει σαν σκοπό την κοινωνική προσφορά και την δραστηριοποίηση και ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών. Άλλωστε, είναι στό χέρι μας, να μή μείνουμε απλά θεατές....
Σας προκαλούμε να πάρετε το πράσινο διαμάντι στα χέρια σας, συμμετέχοντας στην ομάδα δασοπροστασίας των «ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ».
Πληροφορίες στο τηλ. 6944297337 κ. Μιχάλη Χατζημπαλόγλου
https://www.facebook.com/filoidasous/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!