Φώφη Γεννηματά: Δεν λαμβάνω καμία απολύτως σύνταξη -Σκληρή απάντηση σε Καμμένο


Με μια παλαιότερη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά απαντά μέσω facebook ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της, Μανώλης Οθωνας, στο σχόλιο που έκανε ο Πάνος Καμμένος στο twitter σχετικά με τη σύνταξή της.

Ο επικεφαλής του γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ανάρτησε συνέντευξη της κ. Γεννηματά στην ΕΡΤ από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2015, στην οποία απαντά σε ερώτημα σχετικά με τη σύνταξή της.
«Κυρία Κατσίμη, έχω τρία ανήλικα παιδιά. Και όπως χιλιάδες μητέρες με ανήλικα παιδιά,  συμπληρώνοντας τα χρόνια υπηρεσίας βγήκα σε σύνταξη. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή διότι έχω την ιδιότητα του Βουλευτή. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το παράνομο, ούτε καμία ειδική μεταχείριση, ούτε το ανήθικο. Οι λόγοι που με οδήγησαν να κάνω χρήση αυτού του δικαιώματος είναι πολύ προσωπικοί, πολύ σοβαροί και δεν αφορούν κανέναν».
Λοιπόν για να τελειώνουμε με την χυδαιότητα, την κακοήθεια και την ανοησία.
Η Φώφη Γεννηματά δεν λαμβάνει καμία απολύτως σύνταξη.
Γιατί παρά την γνωστή περιπέτεια της υγείας της,  επέλεξε να μην κάνει χρήση του σχετικού δικαιώματος και ΔΕΝ αιτήθηκε αναπηρικής σύνταξης.
Η Φώφη Γεννηματά έχει κατοχυρώσει δικαίωμα  πρόωρης συνταξιοδότησης  ως μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες Ελληνίδες.
Η Φώφη Γεννηματά όμως ΔΕΝ λαμβάνει ούτε ένα ευρώ σύνταξη για όσο λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση (όπως και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν υπουργός).
Αυτό εξάλλου προβλέπεται  ρητά  από σχετική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας Α. Λοβέρδου.
Πέραν λοιπόν της απανθρωπιάς και της προσβολής σε χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν μια άνιση καθημερινή μάχη ζωής, κάποιος που είναι χρόνια βουλευτής και εν ενεργεία υπουργός σίγουρα γνωρίζει την ισχύουσα νομοθεσία.
Επομένως είναι εξοργιστική  η κακοήθεια, προφανής ο δόλος και αυταπόδεικτη η συκοφαντία.
Η δε εύγλωττη σιωπή από πλευράς Πρωθυπουργού, απλά επιβεβαιώνει αυτό που ο Πλάτωνας είχε διαγνώσει χιλιάδες χρόνια πριν: "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!